Registratieovereenkomst

Registratie voorwaarden voor het FJR-club Nederland forum

Dit is een clubforum, waar clubregels gelden:
Dit is het forum van de FJR-club Nederland. Het is ons digitale clubhuis waar de leden van de club elkaar treffen en informatie uitwisselen. Dit forum wordt beheerd en bekostigd door de leden van de club.

Met de registratie op ons forum heb je een beperkte toegang omdat je geen clublid bent. Wil je ook lid worden van de club lees dan hoe je lid kan worden op de website: menu optie: FJR-club > FJR-club Nederland.
Na verwerking van de gegevens en ontvangst van je lidmaatschap pasje kun je volledige toegang tot het forum aanvragen door een mail te sturen naar forumadmin@fjr-club.nl o.v.v. je naam, gebruikersnaam op het forum en lidmaatschapsnummer. Deze gegevens worden gecontroleerd en je account wordt daarna vrijgegeven voor volledige leden toegang.

Forumleden:
Forumleden zijn te gast in ons clubhuis. Iedereen kan hier langskomen zolang hij of zij zich als gast gedraagt. Dat betekent dat je je houdt aan de algemene regels en vooral de keuzes die we als club hebben gemaakt respecteert. Clubleden hebben vanwege hun lidmaatschap bepaalde privileges, zoals extra functies in ons forum en toegang tot het clubleden deel van het forum. Deze keuze is door de club gemaakt en staat hier niet ter discussie.
Als forumlid heb je toegang tot de openbare boards op het forum en kun je berichten plaatsen en beantwoorden. Je hebt geen toegang tot de informatie in het clubleden deel van het forum. Vragen om info uit het leden deel openbaar te maken wordt niet op prijs gesteld.

Clubleden:
Van clubleden wordt verwacht dat deze zich als gastheer gedragen: als clublid ga je geen discussie aan over clubzaken op het openbare deel van het forum. Club aangelegenheden horen op het clubleden deel. Als clublid kun je bezwaren / opmerkingen ook via een persoonlijk bericht of Email kenbaar maken aan het bestuur / webbeheer. Deze zullen dan in de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden.


ForumregelsVoorstellen:
Nieuwe deelnemers beginnen met alleen leesrechten in ons forum: voordat je berichten kunt plaatsen is het noodzakelijk om je even voor te stellen. Graag horen we wie je bent, wat voor motor je rijdt en wat je verder kwijt wilt. Voorstellen doe je hier: www.fjr-club.nl/index.php?board=1.0

Zolang je je niet voorgesteld hebt staat je berichtenteller op '0' en is je positie: "beginner". Na het voorstellen krijg je automatisch de positie 'forumdeelnemer' en kun je ook berichten plaatsen in de andere boards en op berichten reageren.

Post gerust, maar post bewust:Een reactie plaatsen:
Toon altijd respect voor anderen en het forum: let op je taalgebruik en realiseer je dat de lezer van een bericht alleen de tekst ziet. Wat je als grapje bedoeld hebt kan dan anders overkomen.

Wees te allen tijde behulpzaam en houd reacties bij het onderwerp. Heb je een andere vraag open dan een nieuw topic.
Vermijd het gebruik van ALLEEN MAAR HOOFDLETTERS in berichten. HOOFDLETTERS is zoiets als "schreeuwen" in geschreven tekst en verstoort de leesbaarheid.

Gebruik de uitleg:
We hebben alle vaak voorkomende vragen en de antwoorden verzameld in board: Nuttige info over website, forum en club. Dit bevat nuttige wenken over het forum, de website en club. Niet alleen nuttig voor nieuwe bezoekers, maar ook als geheugensteun voor meer ervaren gebruikers.

Blader dit board even door voordat je aan de slag gaat. Mocht je dan nog vragen hebben, stel deze dan gerust in board: Vragen over website, forum en club.

Forumbeheer: