Onderhoud gepland

Op het forum: 2 Guests, 0 Users

Downloads

In de download manager: De gps bestanden voor onze nieuwste toertocht 

Een FJR als ringtone?
Luister hier of Download hier

Shop

Welkom bij de shop
Hier vindt u artikelen gerelateerd aan onze club en aan de FJR1300.
voor vragen stuur dan gerust een mailtje.

shop@fjr-club.nlMember discounts

Diverse bedrijven geven korting aan clubleden, bijvoorbeeld:

Logo1

Logo2

Registratieovereenkomst

Registratie overeenkomst FJR-club Nederland forum

Dit is het forum van de FJR-club Nederland, waar clubregels gelden. Het is ons digitale clubhuis waar de leden van de club elkaar treffen en informatie uitwisselen. Dit forum wordt beheerd en bekostigd door de leden van de club.

De registratie op ons forum maakt je geen clublid van de FJR-club. Als forumlid heb je een beperkte toegang tot het forum, dit wordt in dit topic Permissies: Verschil tussen forumleden en clubleden binnen het forum toegelicht. Als je ook lid wilt worden van de club, lees dan hoe je clublid kan worden op de website: menu optie FJR-club > FJR-club Nederland. Na verwerking van je inschrijving en ontvangst van je lidnummer kun je volledige toegang tot het forum aanvragen door een mail te sturen naar webteam@fjr-club.nl o.v.v. jouw naam, gebruikersnaam op het forum en lidmaatschapsnummer. Deze gegevens worden gecontroleerd en jouw account wordt daarna vrijgegeven voor volledige leden toegang.

Forumleden:
Forumleden zijn te gast in ons clubhuis. Iedereen kan hier langskomen zolang hij of zij zich als gast gedraagt. Dat betekent dat je je houdt aan de algemene regels en vooral de keuzes die we als club hebben gemaakt respecteert. Clubleden hebben vanwege hun lidmaatschap bepaalde privileges, zoals extra functies in ons forum en toegang tot het clubleden deel van het forum. Deze keuze is door de club gemaakt en staat hier niet ter discussie. Als forumlid heb je toegang tot de openbare boards op het forum en kun je berichten plaatsen en beantwoorden. Je hebt geen toegang tot de informatie in het clubleden deel van het forum. Vragen om info uit het leden deel openbaar te maken wordt niet op prijs gesteld.

Clubleden:
Van clubleden wordt verwacht dat deze zich als gastheer gedragen: als clublid ga je geen discussie aan over clubzaken op het openbare deel van het forum. Club aangelegenheden horen op het clubleden deel. Als clublid kun je bezwaren / opmerkingen ook via een persoonlijk bericht of Email kenbaar maken aan het bestuur / webbeheer. Deze zullen dan in de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden.

Forumregels
We willen niet teveel regels vastleggen maar onderstaande zijn de basis voor het gebruik van dit forum.

Voorstellen:
Nieuwe deelnemers beginnen met alleen leesrechten in ons forum: voordat je berichten kunt plaatsen is het noodzakelijk om je even voor te stellen. Graag horen we wie je bent, wat voor motor je rijdt en wat je verder kwijt wilt. Voorstellen doe je in het Forum in dit board: Forum > Voorstellen. Zolang je je niet voorgesteld hebt staat je berichtenteller op '0' en is je positie: "beginner". Na het voorstellen krijg je automatisch de positie 'forumdeelnemer' en kun je ook berichten plaatsen in de andere boards en op berichten reageren.

Post gerust, maar post bewust:
We hebben in ons forum een onderverdeling gemaakt in verschillende categorieën en boards. Per board staat er een korte uitleg waarvoor het board bedoeld is. Probeer even te bepalen waar je onderwerp het beste past. Als je een nieuw topic opent, geef dit dan een duidelijke titel in het veld "Onderwerp" zodat het duidelijk is waar het over gaat. Plaats je bericht eenmaal: dubbele berichten worden verwijderd.
 
Een reactie plaatsen:
Toon altijd respect voor anderen en het forum: let op je taalgebruik en realiseer je dat de lezer van een bericht alleen de tekst ziet. Wat je als grapje bedoeld hebt kan dan anders overkomen.
Wees ten allen tijden behulpzaam en houd reacties bij het onderwerp. Heb je een andere /nieuwe vraag, stel deze dan niet in een bestaand topic maar open dan een nieuw topic. Vermijd het gebruik van ALLEEN MAAR HOOFDLETTERS in berichten. Dit is zoiets als "schreeuwen" in geschreven tekst en verstoort de leesbaarheid.

Gebruik de uitleg:
We hebben alle vaak voorkomende vragen en de antwoorden verzameld in board: Algemeen > Nuttige info over website, forum en club. Dit bevat nuttige wenken over het forum, de website en club. Niet alleen nuttig voor nieuwe bezoekers, maar ook als geheugensteun voor meer ervaren gebruikers. Blader dit board even door voordat je aan de slag gaat. Mocht je dan nog vragen hebben, stel deze dan gerust in board: Algemeen > Vragen over website, forum en club.

Forumbeheer:
Om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan de regels houdt en alles voor iedereen prettig leesbaar blijft zijn er moderators die het forum beheren. De moderators op ons forum zijn de leden van het webbeheer en de leden van het bestuur. Deze moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen topics sluiten en/of verwijderen, kunnen ze verplaatsen, bewerken en sticky maken (een sticky topic is een topic dat altijd bovenaan in een board blijft staan).

De moderators zullen per geval bekijken wat wel of niet mag en hebben daarover het laatste woord. Als zij dit nodig achten in het belang van het forum, dan kunnen de moderators altijd en zonder opgaaf van reden posts, topics of zelfs gebruikers van dit forum verwijderen. Wanneer er door een moderator actie tegen een forumlid is ondernomen, zal de moderator meestal het betreffende forumlid hierover per PB (Persoonlijk Bericht) of email inlichten. Dit is geen verplichting van de moderator: dit is een service die wij verlenen! Ben je het niet eens met de werkwijze van een moderator dan kan dit aangekaart worden via een PB of email aan de leden van bestuur / webbeheer.

Als je denkt dat iemand op het forum zich niet aan de regels houdt, rapporteer de post dan door het bericht te melden. Klik hiervoor op de tekst 'Meld dit bericht aan de moderator' (rechts onder het bericht). De administrators en moderators zijn niet verantwoordelijk voor privé praktijken van gebruikers van dit forum. Verder kan de club niet aansprakelijk worden gesteld voor spam e-mail welke door eigen bekendmaking van persoonlijke e-mailadressen aan medegebruikers van dit forum wordt verzonden.

Denk er aan dat alle geplaatste informatie direct openbaar is en je wordt aangeraden op te letten welke persoonlijke informatie je hier op het forum plaatst in een bericht.

Instemming
Als je ervoor kiest om dit forum te gebruiken, ga je ermee akkoord dat je geen berichten zal plaatsen waarin informatie staat welk kan worden gekenmerkt als: grof, ordinair, plat, vulgair, beledigend, hatelijk, bedreigend, openbaar maken van andermans privé leven, seksueel getint, of die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar dit forum gehost wordt. Je  gaat ermee akkoord dat je geen zaken publiceert welke zijn beschermd door copyright waar je zelf geen rechten op hebt.
Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke en permanente uitsluiting en -indien nodig- het waarschuwen van je internet provider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen waardoor we het naleven van de voorwaarden kunnen afdwingen.
Deze site kan externe links bevatten naar andere sites, documenten of afbeeldingen. Wij hebben over het plaatsen hiervan geen controle en kunnen alleen het bericht aanpassen zodat deze links worden verwijderd.

Om gebruik te kunnen maken van dit forum is het minimaal noodzakelijk de volgende informatie te verstrekken:
  • een zelfgekozen gebruikersnaam
  • een zelfgekozen wachtwoord
  • een geldig e-mailadres
Als gebruiker sta je toe dat deze informatie samen met het gebruikte IP-adres in onze database wordt opgeslagen: zonder deze toestemming is het niet mogelijk om dit forum te gebruiken. Voor informatie over hoe we als club met je gegevens omgaan verwijzen we naar onze Privacyverklaring.

Dit forum geeft gebruikers de gelegenheid om zelf persoonlijke informatie te onderhouden voor profilering op onze website, zoals: beroep, hobby’s, type motor, motor geschiedenis, links naar een eigen website en naar profielen op sociale netwerken. Deze informatie is onderdeel van je gebruikersprofiel en deze kun je ten allen tijde inzien en beheren door in te loggen met je forum-account. Met het invullen van deze velden in je profiel ga je ermee akkoord dat deze informatie wordt opgeslagen in de database van de website en dat deze zichtbaar is voor geregistreerde leden van dit forum.
Indien je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de functie van dit forum om een nieuw wachtwoord te vragen. Wachtwoorden zijn na je aanmelding ook voor de administrators niet meer zichtbaar.

Cookies moeten worden geaccepteerd door de browser om het forum te kunnen bezoeken: deze bevatten namelijk uw gebruikersnaam, wachtwoord en kijk- en filteropties. In onze Cookieverklaring staat dit verder toegelicht.

Veel leesplezier op het forum...

Het webteam van de FJR-club Nederland

Deze registratieovereenkomst is voor het laatst gewijzigd op 30 augustus 2019