• Welcome, Guest. Please login.

Choose your theme

4 Guests, 0 Users

Sub-Boards

Aanbod motor-gerelateerde zaken
Heb je iets te verkopen dan kun je het hier aanbieden. Deze service staat open voor een ieder, zolang het maar MOTOR-gerelateerd is. Bij interesse kan alleen contact opgenomen worden met de adverteerder per Persoonlijk Bericht (PB) of email. Meld het even in het topic als de verkoop een feit is door in de titel van het topic de tekst VERKOCHT op te nemen, dan kan het topic op slot. Berichten waar een maand geen activiteit op geweest is worden automatisch gesloten en daarna verwijderd.

Posts: 10
Topics: 10

Last post: Wednesday, 04 September 2019, 15:11:44 gps beugel... verkocht by Peter57

Vraag motor-gerelateerde zaken
Ben je op zoek naar iets, plaats je oproep in dit (forum)onderdeel. Deze service staat open voor een ieder, zolang het maar MOTOR-gerelateerd is. Meld het even in het topic als de aankoop een feit is door in de titel van het topic de tekst GEVONDEN op te nemen, dan kan het topic op slot. Berichten waar een maand geen activiteit op geweest is worden automatisch gesloten en daarna verwijderd.

Posts: 10
Topics: 1

Last post: Saturday, 31 August 2019, 23:23:57 Re: Stevig zadel (corbin... by wnvwitzenburg

Spots van advertenties
Plaats hier spots van advertenties (zoals bijv. marktplaats) of aanbiedingen van producten in (web)winkels waar iemand mogelijk zijn voordeel mee kan doen. Deze service staat open voor een ieder, zolang het maar MOTOR-gerelateerd is. Berichten waar een maand geen activiteit op geweest is worden automatisch gesloten en daarna verwijderd.

Posts: 16
Topics: 5

Last post: Tuesday, 03 September 2019, 17:15:36 Re: setje Yamaha-Akra's ... by Harry Kleinpenning